Бекітемін
Мектеп директоры Абишева С.М.
Оқушылардың тамақтануын ұйымдастыру бойынша
бракераж комиссиясының жұмысы жоспары
2022-2023 оку жылы
№п/п |
Жұмыстың мазмұны |
мерзімі |
Жауаптылар |
1. |
Дайындалған тағамның сапасын күнделікті тексеру. |
Күнделікті |
Тамақтану жөніндегі Менеджер |
2. |
Өнімді салу кезінде тексеру және бақылауды жүзеге асыру. |
Күнделікті |
Тамақтану жөніндегі Менеджер |
3. |
Келіп түсетін өнімдерді өткізу мерзімдерін тексеру |
апта сайын |
Комиссия мүшелері |
4. |
Қоймада және тамақ дайындау күнінде азық-түліктің сапасы мен сақталу жағдайын тексеру |
Ай сайын |
Комиссия мүшелері |
5. |
Ас блогының, азық-түлік сақтауға арналған үй-жайлардың жай-күйін тексеру. |
Ай сайын |
Комиссия мүшелері |
6. |
Ыдысты өңдеу және жуу сапасын бақылау. |
Ай сайын |
Комиссия мүшелері |
7. |
Ауыз су режимін ұйымдастыру |
Ай сайын |
Комиссия мүшелері |