Текст
|
№р/с |
Жұмыстың мазмұны |
өткізу мерзімі |
Жауапты |
|
1. |
Күнделікті дайындалған тағамның сапанын тексеру |
күн сайын |
тағам менеджері |
|
2. |
Өнімді салу кезінде тексеру және бақылауды жүзеге асыру |
Күнделікті |
тамақтану менеджері |
|
3. |
Келіп түсетін өнімдерді өткізу мерзімдерін тексеру |
Апта сайын |
Комиссия мүшелері |
|
4. |
Қоймада және тамақ дайындау күнінде азық-түліктің сапасы мен сақталу жағдайын тексеру |
күнделікті |
Комиссия мүшелері |
|
5. |
Ас блогының, азық-түлік сақтауға арналған үй-жайлардың жай-күйін тексеру. |
Ай сайын |
Комиссия мүшелері |
|
6. |
Ыдысты өңдеу және жуу сапасын бақылау. |
Ай сайын |
Комиссия мүшелері |
|
7. |
Ауыз су режимін ұйымдастыру. |
Ай сайын |
Комиссия мүшелері |